Razvojni tim

Razvojni tim u našoj školi djeluje već nekoliko godina, a njime predsjedava Adevija Mujkić-nastavnica informatike. Ostali članovi Razvojnog tima su: Jasmin Osmanović-direktor škole, Dženana Tahić-pedagogica škole, Amira Begović-učiteljica, Svjetlana Glibanović-nastavnica biologije i hemije, Suada Bećirović-nastavnica matematike i fizike, Ajla Begić-učenica, Anisa Kunosić-učenica, Amir Hirkić-roditelj, Niaz Fazlić-roditelj i Admir Turkić-predstavnik lokalne zajednice.

Sastanci Razvojnog tima uglavnom se održavaju mjesečno na kojima članovi iznose ideje za nove projekte i mogućnosti apliciranja kod raznih vladinih i  nevladinih organizacija, kao  i izradu Razvojnog plana za period od 4 godine, koji je dijelom uvršten i u GPRŠ  za ovu školsku godinu, odnosno dio koji je planiran za realizaciju u školskoj 2014/2015. šk. god.

U okviru Razvojnog plana za ovu školsku godinu, u saradnji sa PZ Tuzla, a uz pomoć fondacije “Save the Chealdren” realizovan je projekat pod nazivom “Kvalitetnija primjena IKT”. Glavni cilj ovog projekta je kvalitetnija primjena informaciono-komunikacijskih tehnologija (IKT) u nastavi i učenju od strane svih učenika i nastavnika naše škole, kao i roditelja naših učenika, a naravno i drugih članova lokalne zajednice. Kako su tekle aktivnosti realizacije ovog projekta možete pogledati na sljedećim slikama!!!

 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s